JAMU SERAPAT BONDA

August 24th, 2014 Post by Leave a reply »
JAMU SERAPAT BONDA

JAMU SERAPAT BONDAPlacenta Oil Vitamin E. Read more ... » (50KAPSUL) RM25.00
DanBatooka Oil - Melegakan batuk dan selsema dengan sapuan sahaja. Read more ... » anda cuma perlu amalkan makan sebanyak
2GLUTA 200000MG BOTOX FILLER-SUPERWHITENING HIGH & ANTI OXIDANT. Read more ... » biji sehari samada pagi atauSet Kurus Badan Homeopati (Homeopathy). Read more ... » malam.

BAHAN YG DIGUNAKAN:
DAUN KACIP FATIMAHVaginsoff - Pembersih Peribadi Wanita. Read more ... »,
AKAR SERAPAT.MANJAKANIVaginsoff - Pembersih Peribadi Wanita. Read more ... »,
REMPAH RATUS TERPILIH

KHASIATVaginsoff - Pembersih Peribadi Wanita. Read more ... »
• kembali daraDivergin formula pulih selaput dara no1. Read more ... »?
• mengetatkan otot farajPrebio Gamat Gold. Read more ... »?
• power grip?
• mengembalikan keinginan bersama suamiNew Libido Gel Produk Tahan Lama-Lulus Kkm-Lebih Kuantiti.Hot Item!!. Read more ... »?
• extra tenaga?
• menegang dan menganjalkan payudaraPengedar Produk Vimax Herbs Original Untuk Pembesaran Zakar Dan Lain2 Fungsi. Read more ... »?
• menghangatkan hubungan intim?
mencegahMACA7 JUS KESIHATAN PERAWATAN PENYAKIT MASA KINI. Read more ... » barah rahim dan payudara?
• mendapatkan zuriatVimax- Rahsia zakar yang power. Read more ... »?
merawatMACA7 JUS KESIHATAN PERAWATAN PENYAKIT MASA KINI. Read more ... » masalah keputihan?
• mencegah dan merawat bau yang kurang enak di bahagian vagina?
• hilangkan gatal-health care product. Read more ... »gatal di bahagian vagina?
• mencantikkan dan menganjalkan struktur kulit?
awet muda60137715383. Read more ... » dan wajah berseriRahsia Sabun Ajaib!. Read more ... »?
melancarkanSynergi 1. Read more ... » peredaran darah?
• menghilangkan senggugut dan menstabilkan kitaran haid?
melegakanBatooka Oil - Melegakan batuk dan selsema dengan sapuan sahaja. Read more ... » kekejangan otot badan?
• melawaskan pembuangan air besarVimax- Rahsia zakar yang power. Read more ... » atau kecil?

TESTIMONI
Sejak amalkan Jamu Serapat Bonda, rasa sakit V+ Natural Herbal. Read more ... » di bahagian pinggang lepas bersalin tu ade kurang, keputihan pun ok dah… dan yang paling penting hubungan ngan suami memang suami puji ada perubahan.

sblm ni saya mempunyai masalah period yg tak teratur.. kalau datang haid pun sikit2 jer kluar yg warna coklat2 tu.. tp lepas amal mkn JSB selama 2 minggu, alhamdulillah period saya kluar dgn banyak.. mcm paip pecah.. :-) saya betul2 terkejut dgn kesan24k gold serum. Read more ... » JSB ni.. sakit pinggang pun hilang bila buat keje.. alhamdulillah

sakit2 badan akak dah xda.. akak dok menjahit kan selalu lenguh2 belakang.. lani dah xrasa lah.. memang hebat.. akak perasan muka akak nampak beseri. ha 1SABUN BREAST FIRMING USA. Read more ... » lg, bab dgn suami..suami ckp knapa bini abg lain mcm ni..heheh dia suka dan dia suh maintain mkn jamu ni.

sedap la bdn mkn jamu u ni.. nape i rasa breast makin anjal jer.. memang kesan dia eh jue? haid pon lancar dah lani.. dulu xterator..

Mama baru makan 2 biji Jamu Serapat Bonda semalam, bangun pagi ni sakit-sakit belakang dah tak ada. badan pun rasa ringan. sekarang ni mama terus amalkan jamu ni. alhamdulillah, serasi. (Mama Tie merupakan seorang ibu berusia hampir 50 tahun)

sy sempat mkn selama 4SABUN SUSU BERAS COLLAGEN K.BROTHER. Read more ... » ari, pastu esoknye period. ya Allah, byknya darah yg kua. ketul2 pulak tu. lawas betul. dh byk bulan tak period mcm ni. lega sgt2. lepas period ni, sy akan terus mkn JSB. tak sbr nak rasa ape lg kelebihan dan kehebatan jamu ni. Alhamdulillah!

  • jamu kacip fatimah petani (1)
  • no telefon bonda tukang urut batin melaka (1)
Kami mencari ejen promosi, tanpa perlu modal. Pelbagai Hadiah menarik seperti Emas Gold Coin, Smart Phone, Laptop, produk kesihatan, Topup Prepaid dll. Sila check di web saya : www.HadiahPercuma.com

Tak jumpa apa yang anda cari..?? Cari di bawah..


Tanya pasal iklan ni :

comments


Advertisement

Leave a Reply