Ingin TAMBAH Pendapatan Sambilan? IklanNiaga2u ada caranya...


Produk Jimat Minyak-Bio Nano Chip

January 5th, 2014 Post by Zuriani Binti Bajri Leave a reply »
Produk Jimat Minyak-Bio Nano Chip

KANDUNGAN YANG ADA PADA STICKER BIO ENERGY CHIP

Stiker ini adalah teknologi dariKekal Sihat, Kekal Cergas Bersama FAB'LOUS. Read more ... » Jerman danslim diet 2/sd2. Read more ... » dibuat di Japan. stiker ini dihasilkan dari bahan silicon dan serbuk nano ( nano powder ) yang mengandungi 72 galian mineral yang berasal daripada batuan mineral bumi seperti aluminium,kalsium,emas,lithium,magnesium,manganese,silicon,silver,stainless stell,talc,titanium,tungsten,zink,zircomium,dan lain-lain.
kombinasi gabungan ini dengan teknologi nano menghasilkan ENRGI,ION NEGATIF,DAN FAR INRARED (F.I.R)

FUNGSI DAN TINDAKBALAS STICKER TERHADAP PETROLFuelmax.!!Fuel saver for petrol and diesel. Read more ... »
– serbuk nano dan bahan silicon yang ada pada sticker tersebut menyerap cahaya matahari ( bacaan 1000 micron ) dan cahaya yang diserap tidak boleh dikesan dengan mata kasar kerana bacaan yang sangat halus. cahaya yang diserap dibebaskan kepada petrol kenderaan bertukar menjadi gelombang dan bertindakbalas dengan molekul petrol dengan mengecilkan zarah atau molekul petrol dan akan mengaktifkan pergerakkan zarah petrol dan akan membebaskan gas yang banyak kedalam tangki petrol. Molekul yang kecil serta penghasilan gas banyak akan membantu pembakaran enjin dengan sempurna dan memberi lebih kilometer(kmPenjimat Petrol dan Diesel. Read more ... ») kepada setiap pemanduan.

Harga = RM 35

Pemborong / Agent seluruh MalaysiaLibido Gel- Ubat Lelaki Kuat dan Tahan Lama. Read more ... » diperlukan segera mengikut harga borong.

Berminat sila hubungi Zu 018-3500549

  • bio nano chip

Kisah BENAR
wanita-tak-puas-seks


Kami mencari ejen promosi, cuma RM20 modal. Peluang mendapat pendapatan sehingga RM 1,200 sebulan. Sila check di web saya : www.IklanNiaga2u.com

Tak jumpa apa yang anda cari..?? Cari di bawah..


Tanya pasal iklan ni :

comments


Advertisement

iklan-percuma-aje

Leave a Reply