Ingin TAMBAH Pendapatan Sambilan? IklanNiaga2u ada caranya...


MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN

October 7th, 2014 Post by kyra Leave a reply »
MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN

MODEL DANbiz ramadhan 2012 murah dan mudah. Read more ... » PELAKON TAMBAHANbaru lancar jadi yang terawal. Read more ... » DIPERLUKAN

lelaki dan perempuan diperlukan segera untukbiz ramadhan 2012 murah dan mudah. Read more ... » butik muslimah, iklan TV, majalah, filem & drama.
pelbagai karakter diperlukan.
umur 1Penapis Air Coway. Read more ... »-60 tahun layak memohon…
plus size dan tiada
pengalaman juga boleh memohon.
latihan diberikan.

hubungi KYRA di 0122422709
-SOLID PICTURES ENTERTAINMENT-Pereka Grafik ,Type Setter, Pembantu Am . Read more ... »002220768-H
-LOKASI- PLATINUM WALK, DANAU KOTA,SETAPAK KLBank Telemarketing Executive - KL. Read more ... »

DIJAMIN TERBAIK!!!

Kisah BENAR
wanita-tak-puas-seks


Kami mencari ejen promosi, cuma RM20 modal. Peluang mendapat pendapatan sehingga RM 1,200 sebulan. Sila check di web saya : www.IklanNiaga2u.com

Tak jumpa apa yang anda cari..?? Cari di bawah..


Tanya pasal iklan ni :

comments


Advertisement

iklan-percuma-aje

170 comments

  1. Zara says:

    Hello, saya zara umur 14 tahun..saya berminat ingin menjadi modal.. number 0172585196 email : syafikaalif01@gmail.com

  2. nurfarah shazleen says:

    Ingin nnjadi pelakon tambahan email : nurfarahshazleen@gmail.com

  3. mohd hafiz says:

    Saya mohd hafiz bin mohd arif,jmur 18 tahun ..saya betul-betul berminat menjadi model

  4. nurul zainal says:

    Sy berminat mnjd pelakon.

  5. cathy jikor says:

    saya kate .berumur 20tahun. .minat bhgian modeling or lakonan . nasip baik sy akan buat yg tbaik ..terima kasih

  6. Roslinda says:

    Saya Roslinda dari Sarawak, umur saya sekarang 18 tahun..saya berminat untuk menjadi model dan pelakon 2015..nombor telefon bimbit saya 0105998773..email saya, roslinda496@gmail.com

  7. amin says:

    Sy amin 24 cheras kl sy berminat dlm bidang lakonan n model…jika ada peluang hubungi sy 0175686646

  8. hanom geto says:

    saya berminat untuj model sambilan

  9. hanom geto says:

    saya berminat jd model

    • Hasfira binti mohd wazir says:

      Hi,saya fira umur 19 . saya sangat berminat jadi pelakon dan model. jika saya diberi peluang saya akan bersungguh-sungguh . terima kasih
      ini number saya 01112869477

  10. nurul ashikin binti bono says:

    Sy..ekin berumur 24thn berminat ingin menjadi model..

  11. sy berminat utk mnjadi model part time.umur 30.tggi 157cm.brt 46kg…hrp sila hubungi sy.no tel 0174073095

  12. muhammad adam naufal bin muhammad shahrul says:

    Sy adam naufal 5thn berminat ingin menjadi model…Hubungi sy di talian 0162946999

  13. muhammad adam naufal bin muhammad shahrul says:

    Sy adam naufal 5thn berminat ingin menjadi model…Hubungi sy di talian 0162946999

  14. Sarah Najwa says:

    Assalam..saya sangat berminat untuk menjadi model muslimah. Jika ada yang mencari model terutama di utara boleh whatsapp saya 0124559765 atau email sarahnajwa14@gmail.com

  15. Lisyahh says:

    Hyee . Sye Lisyahh berumur 14 tahun berasal dri Johor berminat mnjadi model muslimah sekitar Johor . Sye mmpunyai pengalaman iaitu dgn memperagakan pakaian muslimah di sebuah butik di Johor . Jika perlukan hubungi sye . 017-764 2567 .

  16. zackzainal says:

    Saya dah veteran tapi minat dah berlakon….

    Sebagai Businessman, Ayah, Datuk Busines..dan lain2..

    Thanks.

  17. jaittey peter says:

    saya ingin menjadi pelakon tambahan.. whatsaap or calling 0138808735, email: nonong’smil@yah.com

  18. Lah says:

    Jika diberi peluang untuk menjadi pelakon tambahan boleh hubungi saya di 01117523551..
    Area KL.

  19. Firah says:

    Saya Nurhafirah berminat menjadi pelakon tambahan atau model. email : dnhmt64@gmail.com

  20. syasya says:

    Hi.. saya syasaya.. umur saya 18.. saya berasal sarawak.. saya berminat sangat jadi model .. tinggi saya 162.. berat saya 50.. ini number telefon saya 0128573012..

  21. Muhd anuar says:

    Jika diberi peluang untuk menjadi model majalah or model sambilan boleh sms or whatsapp saya di 01123208785.

  22. ieranurfaziera says:

    Salam..sye lepasan spm dan hnye membuat part time freelance sebelum ni dan bru2 ni sdg mencube untuk bertkar arah kpd model muslimah ..jike ade peluang boleh contact sye 0177934384 (ws)

  23. sharizan says:

    ku mau jdi pelakon atau moden cell 0178382495

  24. Hasfira binti mohd wazir says:

    Hi,saya fira berumur 19 tahun .
    saya sangat berminat untuk jadi pelakon dan model . jika diberi peluang saya akan bersungguh-sungguh dan buat yang terbaik 🙂
    number saya 01112869477
    terima kasih.

  25. NUR SHAHIRA BINTI ZAINcUDDIN says:

    Saya NUR SHAHIRA BINTI ZAINUDDIN berumur 16 thn berminat menjadi pelakon dan model nah id wechat saya shahira254..saya duduk di penang

  26. epul says:

    Saya 21 tahun. . . Brminat mnjadi m0del scara partime. . .
    Tiada pengalamn. . .

  27. Siti Nurhajar says:

    Saya berminat untuk mjadi model pakaian muslimah n hijab2…
    sekiranyr saya layak lh 🙂

  28. sarah says:

    Assalamualaikum sye sarah, jika ada jawatan kosong dalam bidang lakonan sebagai pelakon tambahan atau model muslimah diperlukan boleh email sye sarah990409@gmail.com sye berumur 16 tahun dan sye berharap dapat diberi peluang antara mana-mana jawatan kosong yang diperlukan… sye amat berminat untuk menyertainya…

  29. syida says:

    Jika ade nk cari pekw

  30. Nur Damia Amna says:

    Saya Nur Damia Amna ,berumur 10 tahun berminat untuk menjadi seorang pelakon dan model.Jika memerlukan saya boleh hubungi saya 0192871701.

  31. Amanina Balqis Binti Ahmad Nazrim says:

    Saya Amanina Balqis ingin mnjadi pelakon…dari dahulu lagy saya brusaha untuk mnjadi pelakon…harap saya disini fpat membantu saya untuk mencapai keinginan saya..No Phone saye:01124285766…
    Whatsapp juga saya gunakan..
    Jikalau ingin email saye:
    Qisqana107@gmail.com

  32. Amanina Balqis Binti Ahmad Nazrim says:

    Assalamualaikum..saya amanina balqis,ingin menjadi pelakon semenjak dahulu lagi..saya berumur 12 tahun dan saya berbakat dalam bidang berlakon..saya mengharap,di sini boleh membantu saya untuk menjadi seorang pelakon..No Fon saye:01124285766
    Dan email saya ialah:Qisqana107@gmail.com
    Saya juga mempunyai whatsapp..

  33. Diana Madiza says:

    Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia . . . Saya Diana Madiza berasal dari Kuching Sarawak . . . saya berminat dalam bidang lakonan . . . Saya pernah berlakon dalam 1 telemovie . . . Kalau yang ada memerlukan pelakon extra boleh direct 011-14034380 atau Dianamadiza21@gmail.com . . . thank you 🙂

  34. she says:

    assalamualaikum .. saya berminat untuk menjadi model muslimah. untuk makluman, saya dikategorikan sebagai plus size dengan ketinggian dalam 152 cm dan berat badan kira kita 53 kg. Jika ingin mencari model plus size, e mail lah saya di alones2112@gmail.com 🙂

    • Alin says:

      Hai,assalamualaikum. Saya nurul syazlin, anda boleh panggil saya alin jika mahu,
      Saya berumur 14 thun
      Berat saya ialah 44kg
      Tinggi saya pula 156cm
      Saya ingin menjadi pelakon. actually I’m the one of blanc studio talent, Dan saya ade sedikit pengalaman dalam bidang seni ini, saya harap anda boleh beri kerjasama, terima kasih, any enquiries? Just Email: alin.ree@gmail.com
      Or you guys can dm me at insta 👌
      @nrlalin

  35. dewi says:

    Saya berminat 01111794979

  36. tisya_syahirah says:

    Saya Syahirah berminat untuk menjadi pelakon tambahan dan model muslimah.Saya stay johor. jika ad kekosongan whatsapp sya di 0122915732 n email sitisyahirahamran@gmail.com.. tq

  37. Ezra says:

    Seorang yg pemalu
    Inginkan bantuan seseorang untuk mengubah diri sy…
    Sbb impian sy nak jadi seorang pelakon.
    Terutamanya dalam watak yg selalu Angelina jolie lakonkan
    Ezradindi@gmail.com
    0148623328 whatapp..
    19tahun …
    Berasal dari sabah
    Tapi menetap d Kedah

  38. heizrin says:

    Saya ingin mencuba menceburi bidang lakonan atau peragaan.. sebelum ini saya dlm bidang penerbangan (crew).. email saya jika ada peluang utk saya. Eizrin_faz@yahoo.com

  39. fafa says:

    salam..saya amat berminat dalam dunia modelling ny exspecially model muslimah. im 20yrs but still study in IPT.. kalau tak kisah, saya boleh jadi medel sambilan. u’ll contact my number 0139343032 or emel farah.aina@gmail.com

  40. siti norasyikin binti jafri says:

    Assalamualaikum , saya berminat nak menjadi pelakon tambahan , boleh hubungi saya 0177437534 . saya berumur 16 tahun

  41. hafizuddin says:

    saya muhamad hafizuddin faiz bin badrol hisham. umur 15 tahun sya berminat menjadi pelakon… number fon 01112531751 email HFAIZ206@GMAIL.COM

  42. ashaari says:

    Jika Diberi peluang ,ingin saya mau jadi model atau pelakon
    0132792363
    0179402123

  43. Qila says:

    Assalamualaikum.. saya Qila, umur 15 tahun berasal dari Johor berminat untuk jadi model muslimah. kalau ade peluang whatsapp je 01123613813.. thank you.

  44. Aduka bin mustafa says:

    Saya berminat untuk menjadi pelakon .hubungi sata di wassap atau cal sata di 0197432201

  45. aieymin says:

    Haiii nama sye aimin … Sy berminat dan ingin mencuba sesuatu yang baru …seperti model sambilan … Utk info selanjutnya cik/encik/puan bole hubungi saya di no.0142501408.. Wechat id – aiminjiey dan instagra ig-aieeyminmrsado….

  46. zack si penyair says:

    saya nak jadi pelakon tambahan
    no tel: 0137157158
    duk area jb…

  47. Ros says:

    Assalamualaikum….Saya Ros,berumur 15 tahunn..Saya berasal dari Johor..Saya berminat untuk menjadi model muslimah..Jikalau diberi peluang,sila hubungi nombor telefon saya:012-7576368…

  48. afiq says:

    Sy bermint jd model or pelakon,sy afiq ,umur 15 tahun,ni nombor phone sy 01123039124 .whatsapp la atau mesej…

  49. Nurul Azliza says:

    Hai,,sy liza umur 20thn.. Sangat berminat utk mnjd model muslimah.. Email: azliza.yaakub@yahoo.com

  50. nurul syafiqah says:

    saya berminat jadi model atau pelakon sambilan muslimah . saya syafiqah , 14 tahun , 01115197508 whatsapp or text jika ada peluang

  51. Siti Nur Farah Shirin says:

    Hai , assalam . saya mell , 15 tahun , saya berminat jadi model sambilan . 0122472158 whatsapp or text jika saya ada peluang untuk menyertai .

  52. Faira says:

    hai..
    saya berminat untuk menjadi pelakon dan model
    jika ada kekosongan sila hubungi sya 0189887045 atau email ke fafadira9803@gmail.com

  53. iszudeen says:

    Sya 17 thun.tinggi 167 . johor.
    Berminat menjadi model

  54. Aiman Hafiz says:

    Saya brminat untuk mjadi model atau pelakon . Saya berminat sangat dalam bidang ni . Kalau ada peluang mesej or text , 01119431217

  55. zainuddin says:

    saya berminat dalam bidang lakonan..0196914568

  56. Fathen says:

    Assalammualaikum saya fathen farawahida . Berminat untuk berlakon . Saya stay penang . Berumur 15 tahun . Kalau ade peluang boleh call/msg/ whatsapp saya dekat number ni 0124902119 atau email fathenfarawahida@gmail.com

  57. Rieyna sany says:

    Hye, saya rieyna.. berminat menjadi model muslimah.. biasa photoshots dgn kwn2.. klw berpeluang untuk saya d pilih blh email rieyna46@gmail.com

  58. Mohd denial uqasya says:

    Hai..sy denial,umur 1 thun 5 bulan..sy berminat menjadi model..klaw ad pluang boley wtup or mcg..0176298291

  59. Saya muhammad Muaz bin norizan minat berlakon..whatsapp saye 0113342697

  60. Siti Qamaria says:

    Saya berminat utk job part time model muslimah. Seorg wanita muslimah bertudung,berumur 18 tahun, duduk di gombak. Email segera eiyaain38@gmail.com atau whatsapp 0133964202.

    • nur jaslinda bt jamil says:

      Assalamualaikom ? nama saya linda .. umur 16 tahun.. ingan menjadi model … berminat sngad nk jdi model…nombor 01131241460..kol atau whatsapp .. menunggu😃

  61. Hidaayatika says:

    Saya ingin menjadi pelakon tambahan , call atau whatsup 0196970250

  62. Amyliatul Azima says:

    sya brumur 34thn dan sya ingin mnjadi model muslimah part time sya brasal Taiping Perak
    jka brmnat bleh call/ whatsaap 0175973108

  63. Assalammualaikum my name Nur anis u can call me anis.. My ambition Daripda kecik Nak jadi Pelakon.. impian sewaktu hidup ni nak keluar dalam kaca tv Dan melihat Dunia luar .
    Saye mehon Sangat hendak Berlakon Tak ksh La dengan Siapa2 saya hanya hendak mencapai impian saya selagi saya hidup ..
    Saya ada pegalaman berlakon Swaktu di sekolah .. saya tidak pernah berasa kekok malahan jikalau sye terpelih saya x mintak bayaran apa2 .. asalkn sye dapat capai impian saya 🙂
    #16 years old 2015
    #malaysia
    #melaka
    #156
    #0142273004

  64. shafine says:

    hey assalamualaikum , sy nur shahirah shafine bt sulaiman .. sy berminat jdi modelling n brlakon .. klau ad kosong bole email kt sy Shafine94@gmail.com .

  65. Nur taqiah says:

    saya berminat mnjdi model…ws 0179463126

  66. Saya berminat untuk menjadi modelling. Jika ada kekosongan email kpd sy Nurfairuzzailani@gmail.com atau no wthspp 01133697367

  67. Assalamualaikum. Nama saya tiqa, saya berumur 20 tahun. Ingin menjadi model part time untuk mencari pengalaman dalam bidang modelling. Tinggi : 162cm , berat : 44kg sy tinggalkn nmve 📱 0128110956

  68. Nurbaya says:

    Saya sangat berminat menjadi model dari kecil lagi. 01116977845

  69. adam az says:

    Nama saya hamdan bin nasir.. ( adam az )
    Saya minat berlakon start usia 9 tahun
    Says lahir tahun 1991.
    Sekiranya di beri peluang saya akan buat sebaik yg mnkin. 0196950178

    • nurain mardhiah says:

      Assalamualaikum….saya Nurain mardhiah…berumur 11 tahun…saya meminati bidang berlakon Dan model sejak 7 tahun…saya pernah cuba bakat  saya di kidzania…no

  70. siti says:

    Hi,saya siti umur saya 14 thn berminat nak jadi pelakon kalau ada gmail saya pikah9110gmail.com

  71. Normaizatul Hafiza Binti Maidin says:

    Haii . Nama saya Normaizatul Hafiza Binti Maidin . Panggil fiza pun boleh . Umur saya 14 tahun . Saya sangat berminat dengan tawaran model dan pelakon nii . Saya harap klau dapat , saya mau sangat – sangat tawaran nii . Saya harap impian saya jadi model atau pelakon nii jadi kenyataan 😊

    • Normaizatul Hafiza Binti Maidin says:

      Ehhh . Sorry saya lupa bagi 6ber phone . Insyallah kalau sudah dapat tawaran tu , boleh call 0138531030

  72. wardina nur faeiz says:

    Assalamualaikum and hai Saya wardina but just call me dina i boleh belakon dan menjadi model jika berpeluang beri lah saya peluang ini kerana saya cuma ingin mencari pengalaman baharu , if ade ape ape pemberitahuan boleh cari saya di 0182625162 tq

  73. vernizia wendy says:

    Nama saya vernizia wendy
    Umur 15
    Berminat dalam bidang lakonan and model

    Thank you 😉

  74. vernizia wendy says:

    Nama saya vernizia wendy
    Umur 15 tahun
    Berminat dalam bidang lakonan and model
    This is my number 0177434070
    Email wendyvernizia@gmail.com

    Thank you;)

  75. nurulaishah says:

    nama saya nurul aishah umira bt jahabar (eysha) saya berminat berlakon umur 14 tahun saya lahir 9 .7. 2002

  76. nurulaishah says:

    nama saya nurul aishah umira bt jahabar (eysha) saya berminat berlakon umur 14 tahun saya lahir 9 .7. 2002

  77. nur aleeya sofea says:

    saya aleeya sofea
    saya suka berkenaan fesyen and berlakon
    jika ade rezeki boleh hubungi saya 0182758938
    saya berumur 14 thun😊

  78. lena yuna says:

    Sya berminat jadi pelakon malaysia
    Umur 20 tahun
    Berada di k.l sekarang….

  79. Fysha says:

    Assalamualaikum . Saya fysha areena . Berumur 22 tahun . Sekarang bkerja di p.pinang. Saya berminat untuk menjadi model. Sekiranya diberi peluang,pihak anda boleh menilai diri saya dan jika ada rezeki in sha Allah saya tidak akan mengecewakan pihak anda . Boleh hubungi saya 0134092098 atau emel fyshaareena@yahoo.com.my . Terima kasih .

  80. BOLEH MOHON LAGI KE ?

  81. uswatul awatif says:

    saya uswatul awatif ingin menjadi pelakon kanak kanak sebab dah lama saya tunggu untuk menjadi pelakon terkenal seperti mia sara nasuha…..saya mohon kepada awak untuk memilih saya sebagai pelakon kanak kanak.umur saya 10 tahun.no telefon 0104249285 anda telefon saya.saya mohon….

  82. olivia says:

    sya minat untuk menceburi bidang lakonan . n saya sedia untuk ceburi bidang tu☺️kalau diberi peluang .. saya sngt hargai nya.. dan umur saya 18

  83. Hafis Cocol says:

    Ingin mencuba watak samseng@jahat.

    0193095072

  84. Wahyu rayqal says:

    NAk jadikan anak model sambilan ( wahyu rayqal 2tahun) sekiranya ade pengambilan model kanak kanak , boleh email saya . Tq

  85. Nama saya Nur Sharinna Nadhira Bte Ismadi
    Umur saya 17 tahun
    Saya pernah berlakon mnjdi extra dalam cerita ampang medical pada umur 10 tahun
    Saya berminat menjadi modelling , pelakon , penyanyi .
    01123882315 nombor HP sya

  86. Nur saliha says:

    Saya berminat sangat nak menceburkan diri dalam bidang modelling muslimah..email teahilltown@gmail.com

  87. amiliasara says:

    saya amiliasara . Umur 19 tahun .
    saya berminat ingin menjadi pelakon sejak umur saya 10 tahun. lyeasara@gmail.com/0128584849

  88. Juju says:

    Hai.saya berminat untuk menjadi seorang pelakon dan model.
    Umur saya 16 tahun,
    guaaniaa@gmail.com

  89. mastura binti kamarudin says:

    Assalammualaikum..saya mastura binti kamarudin (mas)..umur 26 tahun.saya memang berminat ingin menjadi seorang model..no.telefon:0128966194 Email:mastura771@yahoo.com

  90. ashaarashid says:

    Assalamualaikum, hi. Nama saya asha berumur 19 tahun stay jb, tapi skrg kuantan. Saya ingin mencuba dalam bidang lakonan, kalau dapat. Saya akan buat terbaik , bukan setakat itu saja, saya nak cuba bantu family saya, saya harap dgn harapan ini, saya dapatlah. Semoga Allah permudahkan. Amin

  91. Alyn Areesa says:

    Nama saya Alyn Areesa .. umur 18 .. sayaa berminat untuk menjadi model .. if diberi peluang saya akan buat yg trbaik .. 01114401380

  92. AZAM BIN ROZI says:

    saya azam bin rozi
    saya berminat dengan bidang lakonan
    01126276946

  93. nurain mardhiah says:

    Assalamualaikum..saya Nurain mardhiah berumur 11 tahun .saya berminat dlm bidang berlakon Dan model…saya pernah Cuba masa saya di kidzania….sekiranya diberi peluang..saya akan buat yang terbaik…

    No whatssap:0107974296
    IG:lol.nurainmardhiah
    Facebook:Nurain mardhiah

  94. fahmihalim says:

    Assalamualaikum,saya Fahmi.saya berminat untuk menjadi pelakon tambahan.Jika ada kekosongan,tolong hubungi saya.012-4714607 atau019-2681953.Nama ig saya fahmi_hlm :).Tolong informkan kepada saya jika ada kekosongan

  95. Nadia says:

    Hai, sy nadia umur 19.sy btl2 brminat untuk mnjadi model.
    -nadiatasya744@gmail.com

  96. waniey says:

    Saya berumur 18..saya ingin menjadi model

  97. azira says:

    Hye saya nur azera fateha ..saya berminat
    Menjadi pelakon dari sejak kecil lagi ..
    Sekiranya di beri peluang saya akan usaha
    Sebaik mungkin..0173918052..semoga dapat di beri peluang ..alhamdulila

  98. azira says:

    Hye saya nur azera fateha ..saya berminat
    Menjadi pelakon dari sejak kecil lagi ..
    Sekiranya di beri peluang saya akan usaha
    Sebaik mungkin..0173918051..semoga dapat di beri peluang ..alhamdulila

  99. amirul naim says:

    nama saya Mohammad Amirul Naim bin Norizan . umur 21 tahun . saya berminat menyertai modeling dan pelakon tambahan .. sekiranya saya berjaya mendapat tawaran ini . saya akan lakukan dengan terbaik .. 0178828158

  100. Mohd Zul Ariffin says:

    Nama saya MOHAMMAD ZUL ARIFFIN BIN HARUN . umur 24 tahun . saya berminat menyertai pelakon tambahan . sekiranya saya berjaya dapat tawaran ini . saya akan buat yang terbaik . no 0173153348 .

  101. Siti Shahira says:

    Hai . Umur saya 15(2016) berminat sangat jadi model ,actor or singer . ^^ if kalau sya dpt . Email saya :
    Email : bangtanboysarmy07@gmail.com

  102. sofia says:

    saya sofia saya minat berlakon sejak 8 tahun saya lahir 2006

  103. sofia says:

    saya hrp diberi peluang

  104. Nurul asykin zulkifli (ieykin) says:

    Assalamualaikum, sye ingin mnjadi seorang perlakon… kerana saya berminat dari sejak kecil lagi… saya berharap sangat saya dapat berlakon… umur saya 17 tahun tinggal di subang jaya usj 1…pngalaman xde sngat… cume adelah berbakt sedikit …harapan saya terlalu besar dalam lakonan ni… nomber whatsapp saya -0172480219(ieykin)

  105. Asalamualaikum..sye berminat utk menjadi pelakon..xkesah pelakon utama atau extra..janji dpt..siapa yg ingin mengambil sye berlakon..sila pm dan teleon sye..umur sye 18 thn..

    no.0104139440

  106. Fara says:

    Assalammualaikum saya fathen farawahida.Umur 16 tahun . Berminat jadi pelakon.Saya stay penang . Kalau ada peluang boleh call , msg atau whatsapp saya dekat number 0124902119 atau email saya fathenfarawahida@gmail.com 🙂

  107. nurfadhilah says:

    Asallammualaikum. Saya nur fadhilah. Umur 16 thun. Saya berminat menjadi pelakon. saya stay di sabah. Kalau saya berpeluang menjadi pelakon sila call,msg atau whatspp saya di no 0148519865.tq

  108. Saya suka menjadi model tetepi umur says 12 tahun sahaja saya mahu macam mia sarah..

  109. Saya suka menjadi model tetepi umur says 12 tahun sahaja saya mahu macam mia sarah..

  110. faishal says:

    Hai.saya Faishal/19…tinggi/Berar 173cm/60kg…malay+chinese …saya berminat nak jadi part timer model commercial….. Kalau berpeluang please whatsapp saya 018-3797282

  111. Dayang nurfazilah says:

    saya dayang nurfazilah binti awng mohd nazri…umur saya 18 tahun ..Saya minat sgt belakon..sampai kan saya suka buat drama sendiri kat umah..jika saya ada rezeki dam berpeluang tuk jadi pelakon sila whatsapp saya 01112087259..terimah kasih☺

  112. nur aisyah says:

    Assalamuaalaikum sya aisyah umur 16 tahun minat dlam bidang modelling inshaallah kalu dpat sya akan buad yg tebaik

  113. Shazlie Ghazali says:

    Hai…
    Saya Shazlie Ghazali… saya sangat berrminat dalam bidang dan lakonan dan modelling… my contact 017-4632917.. tq

  114. Saya mamatcantik umur 18tahun ingin menjadi menjadi pelakon tambahan. Nak kata saya ni berbakat takdelah sangat, tapi setakat nak buat buat kelakar tu boleh lah hahahahha

  115. NorHidayu says:

    Assalamualaikum . saya NorHidayu Binti Mohd Jasmin berumur 17 tahun dari jertih ,terengganu . saya berminat untuk menjadi model muslimah dan mengacara sesuatu rancangan . jika ada jawatan kosong saya ingin mencuba nasib . sekiranya ada so info ke saya punya whatsapp 0139698016 or ayuja2min@gmail.com . Terima kasih .

  116. Siti Nurain says:

    Assalamualaikum , saya berminat nak jadi model . umur 13 tahun , kuala Lumpur , berat 50kg , tinggi 162cm , tiada pengalaman …. No.tel 01137195578 . Harap dapat :’)

  117. Biyy Naa says:

    Hello.. saya berumur 19tahun.. saya berminat untuk menjadi model berhijab.. ni no saya 0139141692.. nok sangat2 ..dari terengganu.

  118. Yaa says:

    Hello.. saya yaa berusia 16tahun.. saya berminat menjadi partime modelling.. suka sangat.. harap2 dapat.. sila hubungi saya.. 0148020672.. dari terengganu

  119. amir husyairy says:

    saya teringgin nk jadi modell dan telah menggikuti perkembangan fesyen. no.0173109328

  120. amir husyairy says:

    saya teringgin nk jadi modell dan telah menggikuti perkembangan fesyen. no.0173109328 dan saya berusia 16 thn

  121. khal says:

    hai saga khalinsah bin kafazal, saya sangat berminat untuk menjadi seorang model. Dari Borneo kuching Sarawak. email. aliemshah53@gmail.com

  122. Shah says:

    Hi, saya mohd shahadat bin abdul laja, berumur 22 tahun dan berminat dalam bidang lakonan tetapi xde pengalaman dalam bidang tersebut..ini contact saya 0168404976 dan email saya mohdshahadatbinabdullaja@gmail.com terima kasih

  123. nama saya sarah nur alya binti azri saya berminat jadi pelakon tambahan/model tambahan harap boleh pilih saya no.tel:013-9896060 atau 019-9696984 umur saya 10 thn…

  124. anis amira says:

    assalamualaikum. I’m Anis. berminat dalam model muslimah. 0132688015 . i leave my number fhone. seriously i betul2 berminat

  125. Hi Nama Saya Nor Hafizatul Akmar , Um0 18 , Sy Berminat Dalam Bidang Model Dan Pelakon Tambahan . Ada Pengalaman Model Sahaja . Ini Contact Sy . PIJA 0164800415 /0124244567

  126. muhd luqman hakim says:

    assalammualaikum. nama saya muhd luqman hakim bin abdul hadi. umur 19, saya berminat dalam pelakonan sebab saya suka lakonan kalau beminat contact saya 0108392401
    saya harap saya berminat kalau saya dapat masuk dalam bidang lakonan

  127. tiena says:

    Hai sy fatin ainina blh pgl sy tiena. Umur sy 24th. Tarikh lahir sy 21hb 12 th92. Sy berasal dari JOHOR BAHARU. Sy mempunyai satu minat pjalanan seni .. Iaitu dalam nyanyian,lakonan,menulis cerita,melukis,. Bgitu juga dgn andaman..sy berkbolehan untuk mgandam pgantin.. Pertunangan hnya pd fmly shja tidak sejauh yg sy tidak mampu untuk mnjadi bisnes women ..Sememangnya itu slh stu minat dn bakat yg xpernah ditonjolkn.. Bkn itu shja,sy juga sering membuat sepah keadaan rumah sy krna ingin menghasilkn sesuatu barangan dgn hsil tgn untuk promote kn pada fmly hasil tgn sy..tepi tidak lh juga di tonjolkn.. Skiranya ad jawatan yg berkenaan dgn minat dn bakat sy .. Hbgngi sy dtalian 0177660653

  128. Liana says:

    Salam. Saya berminat untuk menjadi model atau pelakon tambahan. Masih x berpengalaman tapi ingin mencuba.

    Nama: Nurzuliana binti Dzolkafli
    Umur: 15 tahun
    Ketinggian: 147 cm
    Berat: 40kg

    For more detail, boleh tengok gmbar sy dkt ig sy :@zu.liana

  129. azlina says:

    haii .. saya azlina berumur 16 tahun mahir dalam bidang berlakon serta menyanyi .. saya sangat minat dalam bidang2 berlakon dan menyanyi cuma masih belum ada peluang untuk menunjukkan bakat diri saya yang sebenar.. saya berasal dari pulau pinang, saya sangat minat menanyi dah mcm2 ujibakat dah pergi tapi masih juga tidak kesampaian.. saya harap ada jawatan untuk berlakaon mahupun menyanyi untuk saya lebih berkeyakinan.. selama ni cita2 saya selalu dipandang remeh oleh kawan2. jika ada jawatan boleh hubungi saya di no tel 0125700412 … terima kasih

  130. Maisarah says:

    Assalamualaikum saya maisarah saya amat berminat menjadi pelakon iklan di tv .Umur saya 13 tahun.Tinggal di Kedah.Saya amat hargai jikalau tuan dan puan mengambil saya sebagai pelakon.Hubungi saya di talian 013-5836837.😃

  131. muhammad hanis hakim bin mohamad nasir says:

    Assalamualaikum nama saya muhammad hanis hakim bin mohamad nasir.umur saya 16 tahun.tempat tinggal.taman paya dalam,area air molek melaka.poskod:75460.saya berminat nak jadi seorang pelakon.saya daripada dulu sampai sekarang saya nak jadi pelakon sangat.saya pandai nyanyi.saya teringin sangat nak jadi seorang pelakon terkenal.mak saya cakap tunggu habis spm baru boleh jadi pelakon. no telefon saya 017-2386810.kalau tak dapat telefon.sila whatsapp saya ataupun mesej.saya doakan encik moga murahkan rezeki.agar saya doakan encik keluarga bahagia amin.

  132. Aina Nabilah says:

    Assalamualaikum,sye nur aina nabilah bt joha berumur 12 thn…sye ddk di bera,pahang,28200..sye brminat mnjdi pelakon tambahan…jka sye tdk dpt mnjdi pelakon,sye boleh mnjdi model….jka sye dipilih,puan atau tuan boleh call sye -0104652977 atau 019960915…sye mohon akn kebaikan puan dan tuan…sye berjanji akn brlth brsngguh2….

  133. Nur amania talib says:

    Salam , saya nur amania talib umur 19 thun.. sy dah lama nk cebur dalam bidang lakonan tambahan dan model… klau sy dpt sy akan cuba buat yang terbaikk. Tq

  134. syahfian ikmal bin hassan says:

    asslmualaikum saya syahfian ikmal bin hassan
    minat utk berlakon ,tapi kalau ada rezeki alhamdulillah tak ada tak apa lah mungkin bukan rezeki
    num fhone ; 0139357213

  135. Mohammed Raffinizam Bin Mohd Kamarulizwan says:

    Saya Mohammed Raffinizam Bin Mohd Kamarulizwan.. umur 21 Tahun.. saya berasal dari Sarawak.. Saya ingin menjadi pelakon dan membantu keluarga saya ..ini number telefon saya 0109622750 .. kalau di beri kesempatan untuk menunjukkan bakat . saya akan memberi yang terbaik

  136. Aaina sumayyah bt yaakob says:

    Hi.Assalamualaikum. saya aaina sumayyah bt yaakob berumur 11 thun berminat untuk mnjadi plakon.berasal dr slngor.klu ada pluang boleh email saya.ini email saya:sumayyahaaina85@gmail.com

  137. Isaac says:

    Hi sy sgt berminat utk menjadi model

    Nama: isaac iskandar
    Umur: 16 tahun
    Email: isaac_iskandar@ymail.com
    Acc: isc_isqndr
    No.0172661728

  138. Seriabdullah says:

    Assalamualaikum..
    Saya seri hafawati berminat untuk jadi pelakon yg berhijab..umur saya 15 thun berasal dr sarawak,kuching ….saya teringin sangat jadi pelakon…ni nombor saya boleh wsp 01131990049….atau email saya seriabdullah27@gmail.com…in sya Allah jd pelakon nnti😊

  139. farah says:

    saya farah umur saya 14 tahun saya berminat untuk menjadi pelakon atau modal saya tinggal di danau kota setapak kuala lumpur kalau ada peluang boleh telefon saya ni no saya 01123591195 sbb saya memang nk cri duit

  140. nur fazalena says:

    assalammualaikum… saya sangat beminat menjadi pelakon…saya ingin menolong keluarga saya..nama saya nur fazaleena binti julaihi …umur 12 tahun…asal dari kedah…ni email saya:nurfazaleena@yahoo.com

  141. NURUL NADIA says:

    Hi Assalamualaikum.
    saya amat berminat untuk menjadi pelakon tambahan / model muslimah. saya juga mempunyai pengalaman menjadi model dan pelakon tambahan filem kolestrol vs cinta yg akn ditayangkan di pawagam pada tahun 2017.

    NAMA : NURUL NADIA BT MOHD JAMAL ABIDIN
    UMUR : 20 TAHUN
    EMAIL : nadjamal40@gmail.com
    NO TEL : 01116449854
    TINGGI : 163cm
    BERAT : 45kg

  142. Syafiqah says:

    Assalamualaikum , sy nur syafiqah binti mohd harmizi , berumur 15 tahun sy berminat sgt nk menjadi pelakon sejak 2013 tp hajat tk kesampain , jd sy hrp kali ni sy ade rezeki dn berpeluang menjadi pelakon pada satu hari nanti in shaa allah . No tel 0182858776

  143. julia juing says:

    Hello…Sy berminat ingin mnjadi pelakon

  144. julia juing says:

    Hello…Sy berminat ingin mnjadi pelakon….Sy berusia 16 tahun…klu blh hubungi Sy di no.0135709243

  145. NURUL AMIRA ITHNAIN says:

    umur 18
    Melaka
    saya terlalu berminat dengan bidang lakonan saya mahu & teringin berlakon saya kalau boleh nak banggakan mak ayah saya dengan berlakon dapat jadi pelakon extra pon okay jika kakak terima saya call sy 0176651072
    Sy minat dengan lakonan shukri yahaya dia seorang pelakon yang sangat hebat =)

  146. Nur Nadia Syuhada Binti Azis says:

    Nama saya Nur Nadia Syuhada Binti Azis,saya berumur 11 tahun.Saya tinggal di Pulau Pinang,niat saya nak berlakon sebab minat yang mendalam,harap bertuahlah saya kali ini.Kalau berjaya boleh telefon No.017-445-2267

  147. RUZAINA BINTI HASSAN@HASSIM says:

    hi assammualaikum ,saya zaina asal sarawak berumur 20 tahun ,,tujuan saya menyertai bidang lakonan adalah atas dasar minat ..minat dari kecil sampai la sekarang .. tp xtercapai …saya berharap tahun 2017 adalah tahun yg bererti buat saya untuk mencapai apa yg diimpikan .. terima kasih 🙂

  148. muhamad aqil izzat says:

    Hai saya aqil berminat dalam bidang lakonan

    Nama : muhamad aqil izzat

    Umur : 14

    Berasal : perak

    Ini nombor saya 0134709919

  149. wan mohd azraf wan muda says:

    Assalamualaikum sy wan azraf sy ada ank perempuan umur 7 thun da 6thun ingin memberi peluang pada anak2 sy berlakon..boleh watsup sy 0176042756

  150. muhammad shamsul shaffry says:

    Saye berminat nak jadi model, pelakon or penyanyi, kalau ada latihan baguslah, tapi jauh tempatnye kat KL, saya kat Sarawak. Saya masih belajar lagi n next year SPM.

    :muhammad shamsul shaffry
    :16 tahun (2017)
    :Bintulu,Sarawak, (Lot 2785 Kampung Assyakirin Fasa 3)
    :0198680223

  151. Saya farhan danial.Berumur 15 tahun berminat menjadi pelakon .Idola Fattah Amin .Jika saya bernasib baik saya akan melakukan yang terbaik .Ini No telefonya 0177335370

  152. mizi says:

    hie sy asmizi dn brminat mnjadi seorang model..

    nama : asmizi
    umur : 21 tahun
    Email : Shahmirulasmizi@yahoo.com
    no tel : 019 637 2143 / 01114312008

  153. Nor natasya says:

    Hi is this still valid?

  154. Ayyue says:

    Assalamualaikum.. Hai sy Ayyue dn brminat mnjadi seorang model atau pelakon..
    nama : Ayyue
    umur : 28 tahun
    Email : airisnurammar@gmail.com
    no tel : 01151530232
    Berat : 52kg
    Tinggi: 156cm

  155. Amirul akmal azman says:

    Sy amirul akmal azman….
    Sy mnat lakonan atau model dri kecil cuma msih blom dapat peluang…
    No tel:0143455254
    Age:24
    Weight:65 kg
    Hight:174cm

  156. anis says:

    Hi saya anis 19 i would love to be a model. if this job is still valid can u please contact me ? 0134244248 my height is 168cm thanks

  157. Muhd Izzuddin says:

    hii!!assalamualaikum…nama saya Izzzuddin..umur

  158. muhamad helmi says:

    jika diberi peluang utk menjadi model sambilan atau lebih masa saya berminat sangat.Atau bole wassapp saya di no (01111332798) jika ada kekosongan ye saya ingin menyertai sangat dan utk mengasah bakat saya sendiri.

Leave a Reply