Hubungi Kami

33 comments

  1. Hafeez says:

    Salam. Saya ingin menempah glass bottle for perfume 30ml. Atas design saya disini. Dalam 200-400 for starting. Bape price per unit

  2. chin hie bing says:

    mcmana cara order pati halia shampoo? brapa harga? sy ingin order sebotol cuba.

  3. jeff says:

    hi..admin i nak tanya tentang paparan iklan di wetside …

  4. adiba says:

    Salam..cmne nk order?? Pm me 0145012692

  5. farihana says:

    Salam admin, bagaimana saya nak advertise iklan Di website iklanutusan, adakah saya perlu register Dan bagaimana caranya, Terima kasih

  6. farihana says:

    Salam admin, bagaimana saya nak advertise iklan Di website iklanutusan, adakah saya perlu register Dan bagaimana caranya, Terima kasih

  7. liza says:

    ada tak jual kotak pinggan saiz 10″x10″x1.6″ tinggi.
    kuantit 250 brp harga 1 kotak?

  8. Siti Rohana says:

    Harga label baju kira camne?

  9. Ismail Bakar says:

    Macam mana nak buat iklan disini.adakah perlu daftar terlebih dahulu.mohon pencerahan

  10. noraini binti munel says:

    mana nak cari untuk packaging jenama sendiri

  11. Nas says:

    saya mencari part time kerja sebagai tukang urut untuk wanita….sekiranya ada jawatan tersebut sila hubungi saya…tq

  12. zulia says:

    macam mane nak order ?

  13. fendi abdullah says:

    tolong hubungi saya sebb nak buat oder…. 0172226084

  14. shanthi says:

    saya mencari part time kerja sebagai data entry atau kerja di rumah ….sekiranya ada jawatan tersebut sila hubungi saya 0105336030…tq

  15. rajan says:

    how i want to bye this product at Penang area

  16. saya mohon untuk mendapatkan sumbangan untuk membiayai sewa kafa

  17. faidzan says:

    Saya faidzan dr paya rambai kota bharu..sya perlukan pembantu rumah harian..mengemas rumah dan menjaga anak kecil..tlg hubungi saya…

  18. NORISAH MAT ISA says:

    saya dari MAJLIS DAERAH PADANG TERAP
    ingin mendapatkan sebut harga bagi produk tuan.

    saya telah menghubungi EN KHAIRUL NIZAM di talian 019-773 4580 tetapi tidak berfungsi lagi.

    mohon hubungi saya di 04-7901202 untuk berbincang

  19. m.rozi says:

    macamana nak buat tempahan?

  20. rosni says:

    Saya ada homestay, boleh kah saya mengiklankan?

  21. Hasanbasri says:

    Saya mencari pembekal RO water. saya memerlukan 2800 carton sebln. sila hubungi saya di 016-3307845 tq

  22. tuan,
    saya mencari rumah atau apartment untuk di sewa bagi jangka panjang (6 bulan keatas)
    kalau dapat saya perlukan di kawasan brinchang cameron highland.
    mohon maklum kan saya jika ada berserta dengan kos sewa. term and condition
    terima kasih

  23. Tuan,
    saya mencari rumah atau appartment furnished untuk di sewa di kawasan brinchang cameron highland.

    untuk jangka masa panjang (minima 6 bulan ke 1 tahun)

    sekira nya ada dapat kira tuan jelaskan kadar sewa nya serta term and condition.
    email kan saya gambar jika ada/

    terima kasih

    bani mohd ali – 013 3352114

  24. Muhd Zulhilmi says:

    saya mahu bottles spray 150ml untuk produk saya..sebanyak 1000 unit.pls quotes harga ke 0172868767

  25. MOHAMAD ADRI BIN MAILI says:

    Saya ingin membeli Kemasan Plastik Ukuran 7.5cm x 2 cm warna hitam.. ingin membeli sebanyak 30 unit brapa harga dia dan contact saya 01115849598

  26. Afia... says:

    Nak order pm..
    Wsp: 0172403542

  27. Saya nk jadi artis boleh

  28. Sy nk jadi pelakon
    🙂

  29. Nk masuk edola kecil

  30. Ni nombor telefon 0179464831

  31. Ni nombor telefon 01123855364

  32. Please email me the quotation for 10,000 pcs of 500 ml plactic bottle for minaral water

  33. Azim... says:

    Salam.sya nk botol spray 100ml tpi design atas saya ..bole sya tau klau design sendiri brape per unit?-contact kat no ni 01142703669

Leave a Reply